Identity area
Reference code
5I2
Title
Inspection des viandes et tueries particulières.
Date(s)
- 1909-1964 (Creation)
Level of description
File
Extent and medium
1 liasse
Context area
Name of creator
(1790/2099)
Repository
Archival history
Immediate source of acquisition or transfer
Content and structure area
Scope and content
Inspection des viandes : registres à souche et souches des déclarations d’abattage (1949-1956), arrêtés de nomination du vétérinaire inspecteur, statistiques, instructions, correspondance (1947-1964) ; rattachement à l’abattoir d’Ambérieu-en-Bugey (1962).
Tueries particulières, boucherie Billon : arrêtés, plans, correspondance (1909-1911, 1949) ; tuerie Perrier : correspondance (1948-1949).
Appraisal, destruction and scheduling
Accruals
System of arrangement
Conditions of access and use area
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Conditions governing reproduction
Language of material
Script of material
Language and script notes
Physical characteristics and technical requirements
Finding aids
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Existence and location of originals
Existence and location of copies
Related units of description
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Alternative identifier(s)
Access points
Subject access points
- agriculture » production agricole » élevage » abattoir
- économie » commerce » commerce alimentaire » boucherie
- agriculture » production agricole » élevage » viande
- société » santé » hygiène » hygiène alimentaire
- administration » administration générale » personnel
- agriculture » production agricole » protection sanitaire du cheptel » médecine vétérinaire
- inspection
- statistique
- registre
- arrêté du maire
- arrêté préfectoral
- déclaration
- plan